Hoe gebruik je social media zakelijk? Dat was het thema van Bites & Business.

Afgelopen vrijdag heb ik een workshop mogen geven aan een gevarieerde groep ondernemers. Via Starters Succes Oss konden geïnteresseerden zich aanmelden voor de gratis workshop social media. Een onderwerp die behoorlijk uitdagend is voor zo’n groep mensen. De ene deelnemer wil namelijk meer weten over LinkedIn, de ander is al een dagelijkse zakelijke gebruiker van Facebook. Beiden gekomen voor meer informatie over social media, maar waar begin je en wat wil men nu echt weten?

Hierdoor ben ik mij gaan richten op mijn doelgroep, de deelnemers. Wat willen zij nu heel graag weten? En dat heb ik ze dan ook van tevoren gevraagd. De ene na de andere vraag rolde mijn inbox binnen. Al snel bleek dat ik hiermee veel informatie zowel in de breedte als in de diepte kon geven.

Lees hier het verslag van Starters Succes Oss over hoe zij deze workshop hebben ervaren.

Wil jij ook een dergelijke workshop organiseren? Check dan hoe je mij als beste kunt bereiken, dan kunnen we hierover verder praten.

Getagged onder

Social Media is niet meer uit ons leven weg te denken! Zowel privé als zakelijk is social media een hot item. Dit maakt het ook zo interessant! Ik deel graag mijn kennis met jou! Ik adviseer graag als coach, trainer of docent over diverse onderwerpen. Ik adviseer en train niet alleen in praktische informatie over Facebook, LinkedIn en Instagram, maar mediawijsheid is zeker een onderwerp waar ik graag mijn kennis in deel. Onderwerpen als cyberpesten, sexting, de online etiquette (hoe gedraag je je online) en nog veel meer, zijn tegenwoordig (en helaas) veel besproken onderwerpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *