Instagram Bedrijfspagina!

Ben jij al op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen van Instagram? Voor het einde van dit jaar zal het ook in Nederland mogelijk zijn om een bedrijfsprofiel op Instagram te kunnen aanmaken. Momenteel is dit enkel nog mogelijk in Australië, Nieuw-Zeeland en USA, maar de rest van de wereld zou voor het einde van 2016 ook ‘om’ moeten zijn!

Waarom is dit goed nieuws?

Nou, dat betekent dat er diverse extra mogelijkheden zijn om jouw bedrijf nog beter zichtbaar te krijgen. Zo kun je straks een categorie (1) aan jouw bedrijf koppelen, zodat direct zichtbaar is wat jouw bedrijf doet. Maar ook een locatie met link zal aan de hand van een kaartje op je profiel zichtbaar zijn. Maar oh zo belangrijk is het toch wel, dat mensen makkelijk contact met je kunnen opnemen, hiervoor kan men straks direct op de contact button (2) drukken.

Instagram bedrijfsprofiel

Statistieken

Bij een bedrijfsprofiel horen natuurlijk ook statistieken. Heel fijn om te kunnen achterhalen wie jouw volgt (man/vrouw, leeftijdscategorie, locatie), maar je krijgt straks ook informatie te zien over wanneer jouw volgers actief zijn. Ideaal wanneer je berichten wilt plannen via bijvoorbeeld Later.com.

Via Facebook is het momenteel mogelijk om ook op Instagram te adverteren. Dit is nogal omslachtig. Ik ben dan ook blij om je te kunnen vertellen dat ook dit straks rechtstreeks vanuit Instagram mogelijk is! Gewoon even op de juiste button drukken om je post een extra boost te geven.

Ik kijk ernaar uit! Blijf me volgen, dan hoor je vanzelf wanneer we in Nederland aan de slag kunnen met Instagram Business!

p.s. alle afbeeldingen zijn gebruikt van de website Later.com

Getagged onder

Social Media is niet meer uit ons leven weg te denken! Zowel privé als zakelijk is social media een hot item. Dit maakt het ook zo interessant! Ik deel graag mijn kennis met jou! Ik adviseer graag als coach, trainer of docent over diverse onderwerpen. Ik adviseer en train niet alleen in praktische informatie over Facebook, LinkedIn en Instagram, maar mediawijsheid is zeker een onderwerp waar ik graag mijn kennis in deel. Onderwerpen als cyberpesten, sexting, de online etiquette (hoe gedraag je je online) en nog veel meer, zijn tegenwoordig (en helaas) veel besproken onderwerpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *