Social Media en jouw bedrijf, laat mij je helpen!

mediawijsheid expertSocial media is heel breed…ik help!

De diensten die ik aanbied zijn gericht op social media. Heb jij een (of meer)  van onderstaande vragen:

 • Hoe bereik ik mijn doelgroep?
 • Welke social media kanalen passen als beste bij mijn bedrijf?
 • Hoe krijg ik meer leads uit mijn inspanningen op social media?
 • Hoe kan ik social media goed inzetten, zonder dat dit mij teveel tijd kost?

Dan ben je bij mij aan het goede adres! Samen kijken we naar een juiste manier van samenwerken om je vragen beantwoord te krijgen en je doelstellingen te halen. Ik wil zelfs meer dan dat geven… Uit ervaring weet ik dat wanneer we meerdere keren bij elkaar zitten ik gerichter advies kan geven en goede bruikbare tips kan aanbieden.

Mogelijke social media diensten

Hieronder licht ik de meest voorkomende mogelijkheden aan je toe:

  • Coach; samen gaan we aan de slag om de doelstellingen van jouw bedrijf op social media te halen. Ik adviseer je welke stappen je kunt nemen om jouw doelen te verwezenlijken. Omdat we regelmatig met elkaar afspreken, ben ik tevens de stok achter de deur om het gebruik van social media niet te laten verslappen. Ik coach graag in sessies van 2 uur, zodat we optimaal gebruik van de tijd kunnen maken.
  • Mediawijsheid (gast)docent; ik ben in te zetten als docent om de leerlingen van jouw school mediawijs te maken. Onderwerpen als sexting, grooming, phishing en cyberpesten kunnen hierin aan de orde komen. Graag vul ik de lessen in op maat, of het nu om 1 les of meerdere betreft.
  • Workshop en training; door het jaar heen worden diverse workshops georganiseerd welke variëren van praktische informatie over Facebook tot aan een optimaal profiel ontwikkelen op LinkedIn. Trainingen kunnen ook op maat op locatie of bij jouw op het bedrijf worden gehouden.
  • Employee Advocacy; Heb je betrokken medewerkers en wil je hen betrekken bij de social media uitingen van jouw bedrijf. Heel verstandig! We vertrouwen social media berichten van mensen u eenmaal meer dan berichten vanuit een bedrijf. Dit is interessant voor zowel grote als kleinere bedrijven. Hoe? Dat is een lang verhaal en allemaal afhankelijk van het hoe social media is ingericht binnen het bedrijf. Ik help bedrijven op een succesvolle manier medewerkers in te zetten als merkambassadeurs. Ik werk met diverse platformen die dit makkelijk maken. Ik praat je graag bij over dit onderwerp.
  • Social media beheer; Ik geloof erin dat medewerkers uit het eigen bedrijf de social media beter kunnen beheren dan iemand van buitenaf. Nieuws en content dient namelijk nog steeds bij diegene terecht te komen. Maar met een goede open samenwerking is het niet onmogelijk om anderen de social media kanalen van jouw bedrijf te laten managen. Ik kan je hiermee helpen wanneer we een juiste manier van samenwerken vinden. Ik denk mee met de creatie van content, zorg voor advertentie campagnes en kan samen met andere medewerkers inhoud geven aan een plan.
  • LinkedIn profiel check; Ben jij werkzoekende? Wil jij een expert-rol binnen jouw vakgebied? Dan is jouw zichtbaarheid op LinkedIn heel belangrijk en dit begint bij een goed en sterk profiel. Ik maak een uitgebreide analyse van jouw huidige profiel en kom met diverse adviezen en tips om jouw profiel te verbeteren. Dit kan heel makkelijk op afstand, gewoon via email!

REGIO DEN BOSCH – UDEN – EINDHOVEN

Wehberg Communicatie gevestigd in Oss. Vanuit dit kantoor bedien ik veelal bedrijven in de regio Den Bosch, Eindhoven en Uden. Ook bedrijven buiten deze regio help ik graag met hun hulpvragen.

Net als jij ben ik benieuwd of ik je kan helpen! Daar komen we snel genoeg achter in een vrijblijvend gesprek! Neem je contact met me op voor een afspraak?