LinkedIn profiel check

Ben jij werkzoekende? Een zelfstandige die graag opdrachtgevers als een magneet op jouw LinkedIn profiel wilt aantrekken? Zit je in de Sales en wens je goed over te komen bij potentiële klanten? Zorg er dan voor dat jouw LinkedIn profiel er optimaal uitziet!

Laat Annemieke jouw LinkedIn profiel checken!

Ik bekijk jouw profiel en lever je een uitgebreide analyse waarin ik puntsgewijs aangeef hoe het profiel en de diverse onderdelen hierin bij mij overkomen, tips over de invulling van de diverse onderdelen en concrete adviezen voor aanpassingen.

Aan de hand van deze analyse kun je vervolgens je profiel naar wens aanpassen. Nu bied ik ook de mogelijkheid om eenmalig een reactie op het verslag te sturen voor een advies over bepaalde aanpassingen die je wenst te maken. Het is immers prettig om een bevestiging te krijgen of iets goed en duidelijk ingevuld staat?

Je ontvangt een verslag van jouw profiel op LinkedIn, ik kijk naar onderstaande punten:

  • Heb je alles ingevuld? Zo nee, dan geef ik je tips over waarom dit wel/niet belangrijk is en hoe je dit kunt aanpassen
  • Ik analyseer je profiel zoals deze bij mij overkomt. Hoe minder ik van tevoren van je weet, hoe realistischer je beeld is hoe je over komt bij derden. Misschien wel jouw potentiële nieuwe klant of werkgever?
  • Ik geef gerichte tips over de invulling van bepaalde onderdelen uit LinkedIn. Deze kun je direct toepassen om jouw profiel optimaal te bewerken.
  • Je hebt de mogelijkheid om n.a.v. de ontvangen analyse eenmalig een email te sturen met adviesvragen. Misschien heb je een passende samenvatting geschreven en wil je graag weten wat ik ervan vind?

De profielcheck die ik uitvoer kan op afstand worden aangevraagd. Neem gerust contact met mij op met het verzoek jouw profiel te checken, handig om in ieder geval te weten welke doelstelling jij momenteel hebt (vinden van nieuwe baan, klanten, opdrachtgevers, etc). Vervolgens stuur ik je de factuur en ga direct voor je aan de slag. Nadat de betaling binnen is, stuur ik je een uitgebreid verslag toe van wat mij is opgevallen en welke adviezen ik voor jou heb.

Kosten: € 100,- excl. BTW