LinkedIn workshop

Jij hebt een LinkedIn profiel, maar weet niet goed hoe en wat je nu als beste kunt invullen? Wil je handige tips over beter gevonden worden? Je wilt nieuwe zakelijke contacten leggen, maar weet niet waar je deze ‘nieuwe’ contacten vindt? Kortom, je wilt meer halen uit LinkedIn als social media kanaal?

Dan is deze workshop geschikt voor jou! In deze workshop leer je omgaan met het social media kanaal LinkedIn. Leer de mogelijkheden die LinkedIn biedt om te netwerken, zichtbaarheid te creëren, jouw als expert neer te zetten of wellicht om jouw profiel te optimaliseren om te solliciteren op de perfecte baan!

Inhoud van de workshop:

  • Wat is LinkedIn?
  • Welke punten van een profiel zijn het belangrijkste en waarom?
  • Waarop dien je te letten om goed gevonden te worden?
  • Hoe vul jij jouw profiel zo optimaal mogelijk in?
  • Hoe word je meer zichtbaar op LinkedIn?
  • Hoe zorg ik voor een ‘warm’ netwerk?

 

Datum: Nog niet gepland (vraag mij naar de mogelijkheden).

Locatie: Bizztopia, Oude Litherweg 2 in Oss

Interesse? Meld je dan nu aan!

In company training

het is ook mogelijk om een training op maat binnen uw bedrijf te organiseren. Samen bespreken we de punten die u graag in de workshop terug wilt zien en waar de behoeftes liggen van de deelnemers.

Deze workshop kan bij u op het bedrijf gehouden worden, maar ook op een andere locatie.

Neemt u graag contact met mij op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

 

LinkedIn Profielcheck

Heb je geen interesse in het volgen van een workshop, maar je wilt wel graag dat ik jouw profiel check? Ik bekijk graag jouw profiel en geef je middels een verslag advies voor verbetering. Je kunt met dit verslag concreet aan de slag om jouw profiel vervolgens te optimaliseren!