Over Annemieke

Annemieke specialist

Annemieke Wehberg

Social Media is niet meer uit ons leven weg te denken! Zowel privé als zakelijk is social media een hot item. Dit maakt het ook zo interessant!

Mijn naam is Annemieke Wehberg en ik werk nu al jaren met veel plezier met social media, zowel zakelijk als privé. Er verandert altijd wel iets en dat maakt het zo uitdagend. Iedereen kan tegenwoordig op zijn eigen manier oriënteren, de kunst voor bedrijven is om zich langs de zoekweg van de consument te profileren. Social media speelt hierin een belangrijke rol!

Ik deel graag mijn kennis met jou! Ik adviseer graag als coach, trainer of docent over diverse onderwerpen. Ik adviseer en train niet alleen in praktische informatie over Facebook, LinkedIn en Instagram, maar mediawijsheid is zeker een onderwerp waar ik graag mijn kennis in deel. Onderwerpen als cyberpesten, sexting, de online etiquette (hoe gedraag je je online) en nog veel meer, zijn tegenwoordig (helaas) veel besproken onderwerpen!

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op!

Mail mij naar info@wehbergcommunicatie.nl
Bel mij op 06-11604677


Het leven is één groot feest, maar je moet zelf voor de versiering zorgen! En dat is ook zo bij social media. Het is een super mooi medium om te gebruiken in de marketing strategie van uw bedrijf, maar het werkt enkel wanneer u het goed gebruikt!

Annemieke Wehberg-Menkveld