Employee Advocacy Consultant

Het employee Advocacy platform: Smarp!

Smarp biedt een social media platform, waar corporate content gedeeld kan worden door de medewerkers van het bedrijf. Smarp is het enige Employee Advocacy platform dat medewerkers op de eerste plek zet.

De missie van Smarp is: kennisdelen eenvoudig en lonend maken.

Smarp helpt jouw medewerkers hun leiderschap en netwerk te vergroten. Zodra de medewerkers jouw merkambassadeur willen zijn, delen ze de bedrijfscontent met hun netwerk. Daarbij vergroten ze het bereik en geloofwaardigheid van jouw organisatie. Met Smarp vergroot je de betrokkenheid van medewerkers, bereik je meer mensen, vind je sneller talent en vergroot je jouw salesresultaten.

Smarpshare uit Oss

Ik werk nauw samen met Smarpshare, een Oss bedrijf dat gelooft dat Employee Advocacy bestaat uit 3 essentiële onderdelen: Sterke content – Leuk en makkelijk platform – hoge mate van betrokkenheid van medewerkers.

Hierdoor richt Smarpshare zich op deze 3 elementen, zodat employee advocacy optimaal kan worden ingezet bij grote en kleinere bedrijven. Zij bieden niet alleen een leuk platform aan, maar samen geven we ook goed advies over hoe de betrokkenheid van medewerkers kan worden verbetert en hoe de content beter kan sluiten bij de strategie van het bedrijf met goede resultaten in bereik en ROI.

Employee Advocacy Consultant

Voor dit bedrijf werk ik als consultant en heb hierdoor met meerdere bedrijven die Smarp gebruiken contact. Ik help hen Employee Advocacy optimaal in te zetten. Dit houdt in dat ik advies geef over het gebruik van Smarp en ik de admins binnen de bedrijven handvatten geef om dit platform optimaal te gebruiken. Maar met een platform alleen gebruik je Employee Advocacy nog niet goed genoeg, dus geef ik ook advies om de betrokkenheid van medewerkers te verbeteren, en om content goed aan te laten sluiten bij medewerkers.

Alternatief voor SmaRP

Past Smarp niet goed bij jouw bedrijf? Niet getreurd, ik werk met meerdere employee advocacy platformen, waardoor ik goed kan adviseren wat past binnen jouw bedrijf.

Wil je meer hierover weten? Neem dan contact met mij op. Ik geef je graag alle benodigde informatie!

Getagged onder

Social Media is niet meer uit ons leven weg te denken! Zowel privé als zakelijk is social media een hot item. Dit maakt het ook zo interessant! Ik deel graag mijn kennis met jou! Ik adviseer graag als coach, trainer of docent over diverse onderwerpen. Ik adviseer en train niet alleen in praktische informatie over Facebook, LinkedIn en Instagram, maar mediawijsheid is zeker een onderwerp waar ik graag mijn kennis in deel. Onderwerpen als cyberpesten, sexting, de online etiquette (hoe gedraag je je online) en nog veel meer, zijn tegenwoordig (en helaas) veel besproken onderwerpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *