Coach

Bij verschillende opdrachtgevers mag ik geregeld langskomen om te sparren over marketingcampagnes, gebruik van social media en nieuwe ontwikkelingen op gebied van social media.

Het doel van deze sessies is per bedrijf verschillend, dat maakt het juist zo leuk. Elk bedrijf is verschillend en heeft andere doelstellingen aan hun zichtbaarheid op social media. Samen bespreken we waaraan de mensen willen werken en hoe we dit gaan aanpakken.

Tijdens elke sessie krijg je tips en tricks die direct te gebruiken zijn. Er worden handvatten gegeven om campagnes neer te zetten en kennis gedeeld om de diverse social media kanalen optimaal te benutten.

Succesje

Zo heb ik bijvoorbeeld in 5 weken tijd intensief gewerkt met een medewerkster van Slagerij en Traiteur Arie Zeegers in Oss. De doelstelling was duidelijk: Het goed inzetten van het platform Facebook en sparren over leuke uitingen voor campagnes om meer klanten en betrokkenheid te creëren. Leuk om te vermelden is dat deze (regionale!) opdrachtgever een bereik heeft weten te halen van meer dan 50x zijn volgers, namelijk meer dan 100.000 (onbetaald)!

Employee Advocacy ofwel medewerkers als ambassadeur

Ik help ook diverse bedrijven met hun medewerkers motiveren en faciliteren van het ambassadeurschap online. Veelal zijn medewerkers de beste ambassadeurs die een bedrijf kan wensen. Zij zijn betrokken en trots op datgene dat ze doen. Maar wat kun je nu wel en niet delen? Als coach heb ik diverse bedrijven (van MKB tot multinational) geholpen om medewerkers te voorzien van content om te delen, veelal via een mooi platform (lekker makkelijk), maar ook om te motiveren online zichtbaar te zijn.

Ook benieuwd hoe ik jou kan helpen? Stel je vraag en ik beantwoord hem graag!

Social Media is niet meer uit ons leven weg te denken! Zowel privé als zakelijk is social media een hot item. Dit maakt het ook zo interessant! Ik deel graag mijn kennis met jou! Ik adviseer graag als coach, trainer of docent over diverse onderwerpen. Ik adviseer en train niet alleen in praktische informatie over Facebook, LinkedIn en Instagram, maar mediawijsheid is zeker een onderwerp waar ik graag mijn kennis in deel. Onderwerpen als cyberpesten, sexting, de online etiquette (hoe gedraag je je online) en nog veel meer, zijn tegenwoordig (en helaas) veel besproken onderwerpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *