Social media beheer

Social media onderhoud

Bij restaurant Versaen kom ik geregeld langs om te sparren over de marketing campagnes en krijg ik een update van wat er bij restaurant Versaen zoal gebeurd. Naar aanleiding van die gesprekken stel ik social media berichten op en ondersteun deze met hun eigen foto’s die ik verwerk voor een optimale uiting op de social media kanalen. Het doel is om zichtbaarheid te creëren en natuurlijk om hiermee sales (lees: reserveringen) te genereren.

Dit restaurant bevindt zich in de historische kern van Ravenstein, een kleine plaats in Noord-Brabant aan de Maas. Zij zijn in 2015 gestart en hebben sindsdien jaarlijks een BiB Gourmant weten te bemachtigen. Een top restaurant met een gezellige sfeer. Vanaf het voorjaar van 2016 heb ik de social media uitingen op Facebook en later ook LinkedIn mogen uitvoeren. Doordat we regelmatig goed contact hebben, ben ik goed op de hoogte van wat er speelt en waar het bedrijf voor staat. Dit is een key factor voor een goede social media take over!

Nominatie ‘Veelbelovend ondernemer van het jaar 2017’

Restaurant Versaen is genomineerd tot ‘Veel belovend ondernemer van het jaar 2017’ in de gemeente Oss. Op 18 maart zal duidelijk worden of zij deze vernoeming definitief achter hun naam mogen zetten.

Getagged onder

Social Media is niet meer uit ons leven weg te denken! Zowel privé als zakelijk is social media een hot item. Dit maakt het ook zo interessant! Ik deel graag mijn kennis met jou! Ik adviseer graag als coach, trainer of docent over diverse onderwerpen. Ik adviseer en train niet alleen in praktische informatie over Facebook, LinkedIn en Instagram, maar mediawijsheid is zeker een onderwerp waar ik graag mijn kennis in deel. Onderwerpen als cyberpesten, sexting, de online etiquette (hoe gedraag je je online) en nog veel meer, zijn tegenwoordig (en helaas) veel besproken onderwerpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *