Nieuwe website & onderhouden social media kanalen

Er kon meer uit social media gehaald worden, maar er was weinig interesse en tijd om social media optimaal in te zetten. Ik bezoek wekelijks Stadsherberg De Keurvorst om de komende evenementen en ontwikkelingen te bespreken, waaruit content ontstaat welke ik inzet op de social media kanalen Facebook en Twitter.

Daarnaast heeft Annemieke als coördinator gewerkt tijdens het bouwen van een nieuwe website, met als opdracht bewaken van website usability, vernieuwen van de uitstraling en nadruk op het overnachten bij De Keurvorst.

 

 

Visit the author page: clik here…

Social Media is niet meer uit ons leven weg te denken! Zowel privé als zakelijk is social media een hot item. Dit maakt het ook zo interessant! Ik deel graag mijn kennis met jou! Ik adviseer graag als coach, trainer of docent over diverse onderwerpen. Ik adviseer en train niet alleen in praktische informatie over Facebook, LinkedIn en Instagram, maar mediawijsheid is zeker een onderwerp waar ik graag mijn kennis in deel. Onderwerpen als cyberpesten, sexting, de online etiquette (hoe gedraag je je online) en nog veel meer, zijn tegenwoordig (en helaas) veel besproken onderwerpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *